Patras Events - Προβεβλημένες εκδηλώσεις

Patras Events - Νέα

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

''Ράππαρε'' την Πάτρα ο μικρός Νικόλας, δείτε φωτογραφίες!

 ''Ράππαρε'' την Πάτρα ο μικρός Νικόλας, δείτε φωτογραφίες!

«Είναι ο Νικόλας από τον νομό Ηλείας» και γέμισε ένα ολόκληρο μαγαζί για να «ραππάρουν» μαζί του. Το αδιαχώρητο  επικράτησε για τον Μικρό Νικόλα το βράδυ της Παρασκευής στο rescue café bar όπου έκανε μια live εμφάνιση και μάλιστα η πρώτη (σίγουρα όχι τελευταία) στην Πάτρα.

«θα φρίξει το σκυλί, θα γ…. ο Δίας» και «νόμιζες πως τα δες όλα» .Τα ακούσαμε από τον ίδιο αλλά και από τους παρευρισκόμενους που αποθέωναν τον «πιτσιρίκα» που κανει επιτυχία για “πλάκα” στο YouTube!

Μπορεί να μην φόρεσε τα καλά του , όπως θα έκανε κάθε καλλιτέχνης παρά μόνο ένα jokey καπέλο και τα γυαλιά μυωπίας του αλλά ξεσήκωσε τους θαμώνες. Ο ίδιος άλλωστε μέχρι πρόσφατα είχε δηλώσει πως τα video που ανεβάζει και τα όποια έχουν γυριστεί στο χωριό του, στην Ζαχάρω είναι παρείστικη υπόθεση και κάτι που κανει αυτόν και τους φίλους του να περνάνε καλά.

Η προσέλευση του κόσμου πάλι ήταν αναμενόμενη αν σκεφτεί κανείς πως από το πρώτο video του Μικρού Νικόλα από το νομό Ηλείας στο youtube πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια προβολές, ενώ αυτό που κυκλοφόρησε το 2011 τις 800.000!

Ενώ εντυπωσιακό ήταν και το γεγονός της μεγάλης επισκεψημότητας και των “likes” στο facebook για το άρθρο του patras events με το όποιο έγινε γνωστή η live εμφάνιση του. Ούτε ένα ούτε δυο κάτι παραπάνω από 270 αναγνώστες έκαναν  like στο κείμενο  ενώ τα σχόλια στα social media από την πρώτη κιόλας στιγμή δημοσίευσης του event έδιναν και έπαιρναν!

Ρεπορτάζ - Γεωργία Κοσμά

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένο το φωτογραφικό άλμπουμ μέσα από το section photos!


Στην Πάτρα ο μικρός Νικόλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου